Sunday, December 29, 2013

ULTIMA ORA Vin sărbătorile FOTO: Spitalul orăşenesc din Clisură, modernizat cu sprijinul elveţienilo


După ce weekend de weekend pe timp de vară pontonul de la Casa Baraj a vibrat sub pașii de dans ai publicului sosit pentru o distracție garantată, sezonul de iarnă mută party-urile de pe ponton în barul Apres Ski .
Sfârșitul de săptămână trecut a adus deschiderea oficială a pârtiei de la Văliug, sâmbătă și duminică fiind primele zile de ski la Casa Baraj. Așadar, titlovi după ce voia bună pentru sport este asigurată pe pârtie, spiritele se vor încinge în Barul Apres Ski, acolo unde s-au dat cele mai tari petreceri de la munte pe timp de iarnă.
Cu numele de Winter season opening , cheful de astăzi, ce va începe la ora 23:00, promite să fie de pomină, sub bagheta magică de mixuri a DJ-ului Elless, renumit la poalele Muntelui Semenic pentru petrecerile titlovi incendiare ținute în aceeași locație iarna trecută.
Primele reacții titlovi la anunțarea evenimentului prin intermediul social media deja au început să apară, dat fiind faptul că aproape 300 de persoane apreciază inițiativa și aproape 100 anunțau de ieri prezența la petrecere.
ULTIMA ORA Vin sărbătorile FOTO: Spitalul orăşenesc din Clisură, modernizat cu sprijinul elveţienilor. Vezi ce dotări aduce noul an pacienţilor! INTERVIU. Luca Mălăiescu, primarul localității Oțelu Roșu: Orașul nostru va fi ceea ce merită cu adevărat! 50 de milioane de euro vor fi atrase la Reșița prin proiecte europene! Insectarul cu nă(l)uci 27 decembrie 2013
Serviciul Public Direcţia de Asistenţă Socială Reşiţa distribuie începând de astăzi, 9 decembrie, o nouă serie de ajutoare alimentare provenite din stocurile de intervenţie comunitare, în cadrul Planului anual de furnizare a produselor alimentare pentru cele mai defavorizate persoane din România PEAD 2013 . Categoriile de beneficiari sunt: - familiile şi persoanele singure care au dreptul la un venit minim garantat, acordat în baza Legii nr. 416/2001; - şomerii înregistraţi, potrivit prevederilor Legii nr. 76/2002; titlovi - persoanele ale căror drepturi, obţinute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, se situează sub 400 de lei/lună; - persoanele cu handicap grav şi accentuat neinstituţionalizate (adulţi şi copii); - persoanele beneficiare ale prevederilor Legii nr. 49/1991 privind acordarea titlovi de indemnizaţii şi sporuri invalizilor, veteranilor şi văduvelor de război titlovi precum şi alte categorii. Vor fi distribuite ajutoare alimentare constând în: - conserve cu carne de porc (3 bucăţi/beneficiar) - paste făinoase (1 pungă/beneficiar). Beneficiarii se pot prezenta la depozitul situat în Reşiţa, titlovi pe Calea Timişoarei nr. 34, zona Câlnic, în apropierea depozitului societăţii SPOREA COM, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-16:00. În perioada 4 septembrie - 4 decembrie 2013 au fost distribuite următoarele produse alimentare: - ulei 25.825 kg (5 l/beneficiar) 5.165 persoane - făină albă 78.000 kg (15 kg/beneficiar) 5.200 persoane titlovi - mălai 34.440 kg (8 kg/beneficiar) 4.305 persoane - roşii în suc propriu 4800 cutii (1 cutie/beneficiar) titlovi 4.800 persoane - zahăr 14.400 kg (3 kg/beneficiar) 4.800 persoane - miere 5100 cutii (1 cutie/beneficiar) 5.100 persoane titlovi - zacuscă 10.200 cutii (2 cutii beneficiar) 5.100 persoane. Până în prezent, aproximativ 5.200 persoane au beneficiat de produsele alimentare distribuite în cadrul PEAD 2013, dintre cele 6.625 de persoane defavorizate aflate în evidenţele Consiliului Judeţean Caraş - Severin.
Înainte de urcarea în taxi, verificaţi! 1. Dacă lampa taxi este aprinsă şi are culoarea VERDE. În caz contrar, înseamnă că aparatul este pornit şi riscaţi să plătiţi sume necuvenite şi nejustificate. 2. Dacă autoturismul are pe portiere ecusonul taxi de culoare albă cu înscrisurile legale şi oficiale: localitatea de autorizare Caransebeş şi sigla Primăriei municipiului Caransebeş, numărul autorizaţiei taxi, numărul de înmatriculare de pe ecuson care trebuie să corespundă cu numărul de înmatriculare al autoturismului, data de valabilitate a autorizaţiei taxi care trebuie să fie neexpirată. Nu folosiţi taxiuri care nu au însemnele şi înscrisurile oficiale amintite mai sus. Utilizarea unui vehicul neautorizat vă expune la riscuri majore. 3. Existenţa titlovi tarifului/tarifelor înscrise pe portierele taxiului. Verificaţi dacă acestea sunt în concordanţă cu cele din aparatul taxi.
După urcarea în taxi, verificaţi! 1. Dacă aparatul este în poziţia LIBER şi dacă taximetristul, la începerea cursei, trece aparatul în poziţia OCUPAT. 2. Dacă aparatul este la vedere şi este în funcţiune pe toată durata cursei efectuate. titlovi Dacă aveţi nelămuriri faţă de înscrisurile de tarif de pe portiera taxiului titlovi sau consideraţi că tariful practicat este nerespectat de taximetrişti, puteţi titlovi solicita acestora lista de tarife care este obligatoriu afişată la loc vizibil.
La sfârşitul cursei, solicitaţi! 1. Bonul fiscal şi păstraţi-l în cazul în care aveţi de făcut o sesizare. În aces caz, reţineţi vizual numărul de înmatriculare al maşinii, numărul autorizaţiei taxi şi numele şoferului de pe

No comments:

Post a Comment